Ορκωμοσία πτυχιούχων Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Απριλίου 2021

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των υποψήφιων πτυχιούχων Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στις 12:30 μ.μ..

Ο σύνδεσμος για τη σύνδεση στην ψηφιακή πλατφόρμα τηλεορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τις επόμενες ημέρες μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

1. Όσοι φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να ορκιστούν, θα πρέπει να αποστείλουν αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Γραμματεία του Τμήματος:

  • Καταθετήριο Εθνικής Τράπεζας, εφόσον ο φοιτητής/φοιτήτρια επιθυμεί την έκδοση παπύρου (Αριθμός Λογαριασμού: ΙΒΑΝ GR6001103770000037754068890, Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ, Δικαιούχος: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , Ποσό: 20,00€ (περιλαμβάνει χορήγηση παπύρου και ειδικού κυλίνδρου με λογότυπο ΠΔΜ).  Υποχρεωτική αναγραφή αιτιολογίας πληρωμής και το Τμήμα φοίτησης)

2. Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία), θα πρέπει να τα αποστείλουν μέσω courrier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία

3.Οι φοιτητές πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr/ του Γραφείου Διασύνδεσης “ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ; Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο αποφοίτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας”

4.Τα πτυχία και τα υπόλοιπα έγγραφα θα αποσταλούν στους ορκισθέντες με έξοδα του ιδρύματος και η απόδειξη παραλαβής από την εταιρία courier θα επισυναφθεί στο βιβλίο ορκωμοσίας του Τμήματος

© 2020 eled.uowm.gr