Ορκωμοσία Ιουλίου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 των προπτυχιακών φοιτητών Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 22-07-21 στις 19:00΄ θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών η τελετή αποφοίτησης και ορκωμοσίας, ταυτόχρονα δια ζώσης και με διαδικτυακή μετάδοση, μέσω zoom, σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία:

ZOOM ID: 990 6014 2167

ZOOM URL: https://zoom.us/j/99060142167

Κατά τη διάρκεια της τελετής θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα παρακάτω προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα (Παράρτημα 17 του ΦΕΚ τευχ. Β΄, αριθμ. Φυλ. 3117/16.07.2021, Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 44779).

 

  • Κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης και ορκωμοσίας καθώς και κατά την προσέλευση και αποχώρηση των συμμετεχόντων και επισκεπτών στον αύλειο χώρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας η χρήση προστατευτικής μάσκας (χειρουργικής) για όλους τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτική.
  • Η είσοδος των φοιτητών/τριών, εκπαιδευτικών, προσωπικού και επισκεπτών στον χώρο της τελετής θα είναι εφικτή μόνο με επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση), είτε βεβαίωσης αρνητικού μοριακού τεστ 72 ωρών, είτε αντιγονικού τεστ (rapid-test) 24 ωρών, είτε δήλωσης αρνητικού self-test 24 ωρών, είτε βεβαίωσης νόσησης (2 με 9 μήνες μετά τη νόσηση).
  • Οι επισκέπτες θα είναι καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις. Όρθιοι δεν επιτρέπονται.
  • Για κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που θα παραβρεθεί στην αποφοίτηση και την ορκωμοσία προβλέπονται έως δύο (2) συγγενικά πρόσωπα στον χώρο της τελετής. Μεταξύ των παρευρισκόμενων θα τηρείται η απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου σε όλη τη διάρκεια της τελετής, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

 

Τα μέτρα θα τηρηθούν με αυστηρότητα και δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις.

Θα σταλεί πρόγραμμα και ακριβές σχεδιάγραμμα, στο οποίο θα απεικονίζονται οι αριθμημένες θέσεις για τους καθήμενους καθώς και οδηγίες για την προσέλευση και αποχώρηση από τον χώρο της τελετής.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 

Ιωάννης Θώιδης

© 2020 eled.uowm.gr