Νέα ανακοίνωση σχετικά με την ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης περιόδου Ιουλίου 2022

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των τελειοφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στις 12:00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων – Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας (Περιοχή νέου πάρκου, Δημάρχου Αναστάσιου Σούλα, Φλώρινα 53100).

  • Λόγω της χαλάρωσης των μέτρων σε σχέση με τον Covid-19, στην Τελετή Ορκωμοσίας των προπτυχιακών φοιτητών μπορούν να παρευρεθούν συγγενείς ή και φίλοι των υποψήφιων πτυχιούχων, με την προϋπόθεση να μην ξεπερνούν τα 3 άτομα ανά υποψήφιο.
  • Η προσέλευση στον χώρο της τελετής είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μία (1) ώρα νωρίτερα για τις απαραίτητες υπογραφές.
  • Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες ( π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία) θα πρέπει να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να τα αποστείλουν μέσω courrier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία.
  • Οι φοιτητές πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr/ του Γραφείου Διασύνδεσης “ΕΊΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ; Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο αποφοίτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας”.
  • Συστήνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη σερπαντινών και κομφετί.

© 2020 eled.uowm.gr