Διαδικτυακή εκδήλωση με ΑΡΚΤΟΥΡΟ_Προστασία της βιοποικιλότητας, εθελοντισμός και εκπαίδευση

Προς ενημέρωση των  φοιτητ/ων-τριιων του τμήματος μας, σας ανακοινώνουμε πως στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), θα υλοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Προστασία της βιοποικιλότητας, εθελοντισμός και εκπαίδευση” την Τετάρτη 3/5/2023 στις 11:00-13:00.
(αναλυτικότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση της Μ.Υ.Φ.Ε.Ο. : https://myfeo.uowm.gr/anakoinoseis/diadiktyaki-ekdilosi-se-grevena-kai-florina-quot-prostasia-tis-viopoikilotitas-ethelontismos-kai-ekpaideysi-quot/ )

Οι καλεσμένοι/-ες ομιλητές/-τριες θα είναι  από τον “ΑΡΚΤΟΥΡΟ”.  Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν θέματα εθελοντισμού και δράσεων της οργάνωσης, αλλά θα γίνει και εικονική ξενάγηση στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας και στο Κέντρο Προστασίας Λύκου.

Όσα άτομα ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδήλωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα emails: myfeo.psy.gre@uowm.gr ή myfeo.psy.flo@uowm.gr αναγράφοντας στον τίτλο του email την εκδήλωση, ενώ στο σώμα του μηνύματος το ονοματεπώνυμό τους και το Τμήμα φοίτησης. Ο σύνδεσμος για το διαδικτυακό χώρο της εκδήλωσης θα σταλεί ως απάντηση στην δήλωση συμμετοχής.

© 2020 eled.uowm.gr