Εγγραφές των εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Καλησπέρα σας,

Σας διαβιβάζουμε για ενημέρωση το υπ’ αριθμ. Φ.152/103164/Α5/11-09-2024 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με θέμα «Κύρωση πινάκων εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2024- 2025».

Η προθεσμία εγγραφής των εισαγόμενων με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών και των Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων Σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος ξεκινά από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Σας ενημερώνουμε πως οι επιτυχόντες της παραπάνω κατηγορίας οφείλουν να καταθέσουν στη Γραμματεία της Σχολής/Τμήματός τους όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής τους..

Ακολουθεί συνημμένο αρχείο , από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι αυτής της κατηγορίας μπορούν να δουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν για την εγγραφή τους.

Από τη Γραμματεία

© 2020 eled.uowm.gr