Ορκωμοσία πτυχιούχων Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης μέσω τηλεδιάσκεψης για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των πτυχιούχων Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 στις 12:30.

Ο σύνδεσμος σύνδεσης στην ψηφιακή πλατφόρμα τηλεορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τις επόμενες ημέρες μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

1. Όσοι φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να ορκιστούν, θα πρέπει να αποστείλουν αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Γραμματεία του Τμήματος:

  • Αίτηση ορκωμοσίας (διαθέσιμη ως συνημμένο αρχείο στην ιστοσελίδα του Τμήματος)
  • Καταθετήριο Εθνικής Τράπεζας, εφόσον ο φοιτητής/φοιτήτρια επιθυμεί την έκδοση παπύρου (Αριθμός Λογαριασμού: ΙΒΑΝ GR6001103770000037754068890, Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ, Δικαιούχος: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , Ποσό: 10,00€, Υποχρεωτική αναγραφή αιτιολογίας πληρωμής και το Τμήμα φοίτησης)

2. Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία), θα πρέπει να τα αποστείλουν μέσω courrier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία

3.Οι φοιτητές πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr/ του Γραφείου Διασύνδεσης “ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ; Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο αποφοίτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας”

4.Τα πτυχία και τα υπόλοιπα έγγραφα θα αποσταλούν στους ορκισθέντες με έξοδα του ιδρύματος και η απόδειξη παραλαβής από την εταιρία courier θα επισυναφθεί στο βιβλίο ορκωμοσίας του Τμήματος

 

Σχετικά αρχεία

© 2020 eled.uowm.gr