Ανακοίνωση σχετικά με την ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης περιόδου Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας περιόδου Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 στις 11:30 π.μ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Η προσέλευση στον χώρο της τελετής είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μία (1) ώρα νωρίτερα για τις απαραίτητες υπογραφές και η πρόσβαση στον χώρο ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο των εστιατορίων.

Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες ( π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία) θα πρέπει να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να τα αποστείλουν μέσω courrier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία.

Οι φοιτητές που θα ορκιστούν, μπορούν να εγγραφούν ως απόφοιτοι στην πλατφόρμα της Δομής Αποφοίτων που έχει δημιουργήσει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν επαφή και μετά τις σπουδές τους, τόσο με το Πανεπιστήμιο, όσο και μεταξύ τους, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://alumni.uowm.gr/.

Συστήνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη σερπαντινών και κομφετί.

Από τη γραμματεία του Π.Τ.Δ.Ε.

© 2020 eled.uowm.gr