18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ) ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 6 ΚΑΙ 7 ΜΑΙΟΥ 2023

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή του 18ου τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πινγκ – Πονγκ) Δήμου Κοζάνης σε συνδιοργάνωση με τον Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης και το Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί 6 και 7 Μαΐου 2023, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 8ου – 4ου Γυμνασίου Κοζάνης (Διεύθυνση: Μακρυγιάννη και Ακροπόλεως, είσοδος από Ακροπόλεως).

Η συμμετοχή είναι Ελεύθερη, χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

Θα υλοποιηθούν Όμιλοι των τριών (προκρίνονται οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου) και στη συνέχεια ΝΟΚ – ΑΟΥΤ και αγώνες κατάταξης ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων σε κάθε κατηγορία*.
*Αν σε κάποια κατηγορία δεν υπάρχουν 5 συμμετοχές, θα ακυρωθεί ή θα συγχωνευτεί με άλλη, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο 15 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων, με αθλητική περιβολή.

Περισσότερες πληροφορίες για το Τουρνουά, τις κατηγορίες και το πρόγραμμα θα βρείτε στις ιστοσελίδες: http://www.seak.gr/  και στο: https://oapnkozanis.gr/ .

Στα πλαίσια της πολύ καλής συνεργασίας μας με το Δήμο Κοζάνης, τον Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης και τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης δημιουργήθηκαν οι κάτωθι ειδικές κατηγορίες συμμετοχής στο τουρνουά αποκλειστικά για τα μέλη του ΠΔΜ:

  • Γυναίκες από 18 ετών και άνω, το Σάββατο 6 Μάιου. 
  • Άντρες ηλικίας από 18-39 ετών, την Κυριακή 7 Μάιου.

Παρακαλούνται τα μέλη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φοιτητές/τριες, Διοικητικό Προσωπικό, Μέλη ΔΕΠ), που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Τουρνουά, να δηλώσουν συμμετοχή έως ημέρα Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 και ώρα 12.00, ηλεκτρονικά στο wellbeing@uowm.gr ή τηλεφωνικά 2461068069 (όνομα, κινητό τηλέφωνο).

© 2020 eled.uowm.gr